Ja han arribat les Portes Obertes!

Enguany les jornades de portes obertes s’han avançat molt, com prou saben les patidores famílies que es troben en ple procés d’escollir escola per als seus fills i filles! Des de l’AMPA Jujol volem donar la benvinguda a tots els qui s’acostin a la nostra escola aquests dies. Les Portes Obertes del CEIP Jujol tenen una merescuda fama de ser molt agradables, i tots els qui les hem fet abans ho confirmem: veureu una escola viva i en actiu acompanyats pels alumnes de sisè. Qui millor per respondre els vostres dubtes? De manera que no us deixeu desanimar pel temps i veniu sens falta AVUI DIMARTS 19 de gener i DIJOUS 21 de gener a les 15:20. Us esperem!

Un pensament sobre “Ja han arribat les Portes Obertes!

  1. Isabel

    Famílies patidores que busqueu escola: agafeu aire ben fort, feu una mica d’ommmm i no patiu tant. Aviat haurà passat tot i tindreu el vostre fill o filla escolaritzat i en bones mans… sobretot si heu optat pel Jujol! 😉

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.