En JUBLOG ja ha arribat: feu córrer la veu!

Benvinguts i benvingudes al nou bloc de l’AMPA Jujol! Aquí podreu llegir les novetats més recents sobre les coses que es fan a l’escola Jujol o posar-vos al dia de les notícies que us vau perdre. Això és un bloc i serà dinàmic, us recomanem que el visiteu sovint. I, per descomptat, esperem els vostres comentaris!

I per no perdre detall… Recordeu: si us subscriviu al bloc, no us caldrà estar pendents de les novetats, perquè cada vegada que introduïm un post nou rebreu un avís a la vostra bústia. Cliqueu a “SUBSCIU-TE!” a la columna de la dreta.

2 pensaments sobre “En JUBLOG ja ha arribat: feu córrer la veu!

 1. Tirma

  Hola Ampa! Soc la Tirma, la delegada de P3B i mare de l’Alba, i primer felicitar-vos pel blog que està molt bé i en farem difusió.

  Us volia escriure perquè m’ha sortit un dubte respcte a la festa de carnestoltes, dela que ens veu posar una nota als papas de l’escola….. Hem de fer alguna reunió amb els pares o entre delagats i vosaltres pel tema de les disfresses??

  Agraïria si ens podeu orientar una mica.

  Gràcies per la vostra feina.

  Tirma

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.