Preparem la rua de Carnestoltes!

Ep, gent! Com ja sabeu, l’Ampa Jujol participa cada any a la rua de Carnestoltes del barri de Gràcia, que enguany es fa el dissabte 13 de febrer. El tema d’aquest any és l’ASTRONOMIA I L’UNIVERS i la idea és fer les disfresses amb material reciclat. Com que ja falta poc, algunes famílies del Jujol han decidit reunir-se per compartir idees i recursos. La reunió s’ha convocat per al dijous 4 de febrer (i possiblement divendres 5), a l’escola, a les 17.15 h.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.