Casal d’estiu 2023

Ja tenim aquí tota la informació del casal d’estiu, organitzat per l’empresa Valors. Aquest any han preparat un eix d’animació centrat en una visita inesperada a l’escola. Els infants descobreixen que a l’escola han aparegut 5 animals que mai havien vist. Els animals estan desubicats i no es coneixen entre ells. Ens tocarà treballar en equip per descobrir l’ecosistema al que pertanyen i poder-los tornar amb els seus! Trobareu tota la informació del casal Una visita inesperada en aquest document.

Pels infants de 2n a 6è, l’empresa Valors ha preparat també, com a opció alternativa, un casal centrat en robòtica, casal Robòtica.

En aquest casal aprendrem a programar en Scratch i coneixerem 3 robots per aplicar-ho: Makey makey, els Robots de Lego i Sphero. Cada setmana serà única (no repetirem projectes!): aprendrem a resoldre problemes, treballarem la creativitat, la programació i la lògica matemàtica i el treball en equip! Trobareu tota la informació del casal Robòtica en aquest document.

El dia 19 d’abril a les 16:45 l’empresa ens farà una reunió informativa, amb servei d’acollida gratuït.

Una abraçada de part de tot l’equip de Valors!

Qualsevol dubte us atendrem al telèfon 934 274 734 (de 9h a 17h)
o per email a info@somvalors.com.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.