Estalviem Aigua

L’emergència climàtica i la sequera d’enguany fa que ara més que mai siguem conscients de la importància de no malbaratar aigua. En motiu del Dia Mundial de l’Aigua (22 de març), us deixem uns consells fàcils de seguir que us permetran estalviar aigua a casa.

A més, des de la comissió de sostenibilitat de l’escola han plantejat el repte d’estalviar aigua aquest segon trimestre. Els infants han enviat un vídeo amb les seves idees de com estalviar aigua i, amb tots aquests vídeos, han fet una recopilació amb tot d’idees que han compartit amb les famílies en motiu del dia de l’aigua. D’aquesta manera ens podem enriquir mútuament.

El vídeo resultant és el següent: Com estalviem aigua al Jujol?

I recorda: els petits gestos son poderosos

L’aigua és vida!

Comissió de Sostenibilitat
AFA de l’Escola Josep Maria Jujol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.