Informació: Activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,

Com sabeu hi ha un creixent nombre d’alumnes confinats, per prescripció de les autoritats sanitàries, per contacte estret amb altres alumnes positius. En resposta a les consultes d’algunes famílies, voldríem aclarir que les extraescolars segueixen funcionant amb els alumnes no confinats i les empreses que presten aquest servei segueixen operant amb el mateix personal. Per tant, la baixa d’un infant per confinament no comporta reducció de la seva quota, de la mateixa forma que no ho comportaria en el cas d’una indisposició puntual o d’una malaltia infecciosa. La suspensió de quota aplicada en el curs anterior anava associada amb el confinament generalitzat, que va implicar la suspensió de totes les extraescolars.

Comissió d’activitats extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.