Xerrada online sobre diversitat familiar

Benvolgudes famílies,

La comissió de gènere proposa a les famílies de totes les escoles de Gràcia una xerrada sobre com abordar la diversitat familiar amb els infants. La xerrada pretén generar un espai segur per conversar sobre diversitat familiar, oferir recursos, eines i elements de reflexió per parlar de diversitat familiar a casa i repensar el concepte de famílies.

La xerrada és gratuïta gràcies a una subvenció de l’Ajuntament de Barcelona, està impartida per Chandra Kala Clemente del Centre AFIN de la UAB i es farà en format online sense inscripció, clicant en aquest link https://ja.cat/A0x3m

Us esperem dilluns 29 de novembre entre les 17:30 i les 19h!

Comissió de Gènere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.