Activitats extraescolars i servei d’acollida 2021-2022

Benvolgudes famílies,

Tornem a obrir el procés d’inscripció de les activitats extraescolars pel curs 2021-2022 i del servei d’acollida. Ara per ara, encara està vigent la restricció de NO barrejar diferents grups bombolla dins d’un espai tancat. Això fa que, en aquests moments, encara no puguem reobrir moltes de les activitats extraescolars que es realitzaven dins d’espais interiors de l’escola (la normativa és diferent per les empreses d’activitats extraescolars que duen a terme les activitats en les seves pròpies instal·lacions).

Però tenim una súper bona notícia!!!

Recordeu que en anys pre-pandèmia, oferíem l’activitat d’ànglès amb l’escola Tea or Coffee ? Doncs hem aconseguit arribar a un acord amb ella per a què la realitzin a les seves pròpies instal·lacions, tal com es fa amb altres activitats extraescolars com teatre, música, arts plàstiques o natació.

 • Arts plàstiques: Planeta Bea Descripció.
 • Bàsquet: Pabelló Pedagogium Descripció.
 • Natació: Eurofitness Perill Descripció
 • Teatre: Jove Teatre Regina
 • Jocs Preesportius, Expressió Corporal, Taekwondo, Futbol, Bàsquet, Patinatge i Skate: Som Valors Descripció
 • Vòlei: Activitat a càrrec de la Rosangela Correia, exjugadora profesional de vòlei pista. L’objectiu de l’activitat és iniciar als nens i nenes a les habilitats bàsiques del vòlei i fomentar el joc en equip.
 • Escacs: Escac i Mat
 • Música: Escola de música Joan Llongueres Grup 1r-2n: Possibilitat de realitzar ronda d’instruments al tercer trimestre. Les rondes d’instruments acostumen a ser 3 sessions de 30min. A cada sessió es presenten dos instruments. El professor dona una explicació básica de l’instrument i fa una petita audició perquè els infants puguin gaudir de la seva musicalitat. Després, qui estigui interessat/da podrà provar i tocar l’instrument.
 • Anglès: Activitat a càrrec de l’escola d’anglès Tea or Coffee.La professora recollirà als infants a la porta de l’escola Jujol i s’encarregarà de portar-los fins a les seves instal·lacions. La classe es realitza a les instal·lacions de Tea or Coffee de 16:45 a 17:45. Les famílies recolliran als infants a les instal·lacions de Tea or Coffee: carrer de l’Església, 4-6, baixos (pl. Virreina)

INSCRIPCIÓ ONLINE A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Continuem amb la inscripció online a les activitats extraescolars, via uns formularis que hem preparat per cadascuna de les activitats. Cada formulari conté una petita descripció de l’activitat i de la empresa que la porta a terme.

Clicant sobre aquest enllaç, tindreu accés al procés d’inscripció online. Si no disposeu d’ordinador podeu trucar a l’escola  i la Martha Pozuelo us atendrà de 09:15h a 11h.

Per les activitats que al juliol van  assolir el nombre màxim d’infants inscrits, l’enllaç al formulari de l’activitat us mostrarà un altre enllaç per a què podeu apuntar-vos a la llista d’espera de l’activitat.

El dia 15 de setembre a les 23:59 es tancarà la inscripció online. Les activitats que es realitzin mantindran la inscripció oberta al llarg del curs, sempre que sigui possible i hi hagi places vacants. Les noves altes/baixes les gestionarà la Martha Pozuelo. Podeu trucar-la a l’escola, us atendrà de 9:15h a 11:00h o via correu electrònic a l’adreça: afajujoladm@gmail.com.

El nombre mínim de nens/es necessari per obrir l’activitat l’estableix la empresa que dur a terme l’activitat. En cas de que un grup o activitat no es pugui realitzar per que no arribi al nombre mínim de inscrits/es, es comunicarà a les famílies afectades.

Les activitats en les quals s’hagin inscrit més nens/es que el nombre de places disponibles, realitzarem un sorteig per fer l’assignació.  El nombre de places disponibles es determinarà en funció del protocol de seguretat sanitària establert.

Per acabar de formalitzar la inscripció de les activitats extraescolars, rebreu un document via motxilla a l’inici del curs. Aquest document l’haureu d’omplir amb la forma de pagament i retornar el més aviat possible a l’escola.

INSCRIPCIÓ ONLINE AL SERVEI D’ACOLLIDA

La inscripció al servei d’acollida també es realitzarà online clicant sobre aquest enllaç. Trobareu tota la informació d’aquest servei en aquest enllaç.

Comissió d’activitats extraescolars

2 pensaments sobre “Activitats extraescolars i servei d’acollida 2021-2022

 1. Esther Blanco

  Hola,
  Os he escrito ya un par de emails para consultar las plazas disponibles en extraescolares para P5, ya que nuestra hija comenzó el curso más tarde y no pudimos inscribirla durante los plazos normales.
  No he recibido aún respuesta. ¿Me podéis ayudar?

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.