Taller de prevenció del bullying a càrrec de Fil a l’Agulla

El dimecres 19 de febrer de 18 a 20h proposem un taller impartit per una sòcia de la cooperativa Fil a l’Agulla i adreçat a les famílies de l’escola i del barri i obert al professorat.
Es tracta d’un taller de sensibilització sobre les dinàmiques de discriminació entre iguals, i una de les seves formes més extremes, el bullying. Abordarem el tema des d’un enfocament sistèmic, i reflexionarem sobre què afavoreix el bullying: factors familiars, creences al voltant de la diversitat, i característiques de l’entorn escolar. També analitzarem els diferents rols dins d’una relació abusiva discriminatòria. Per acabar donarem algunes claus sobre com les famílies podem actuar en relació als nostres fills en els diferents rols: víctima, agressor o testimoni, i com a membres de la comunitat escolar.

El taller s’acompanya d’unes recomanacions que s’adjunten en pdf.
No hi haurà servei d’acollida i no fa falta inscricpció.

3 pensaments sobre “Taller de prevenció del bullying a càrrec de Fil a l’Agulla

  1. merceperichllansa

    Bon dia, no em queda clar si el taller es farà al cole.gràcies. Salutacions.

    ________________________________ De: JUBLOC, el blog de l’AFA de l’Escola Josep Mª Jujol Enviado: martes, 11 de febrero de 2020 9:52 Para: merceperich@hotmail.com Asunto: [Entrada nova] Taller de prevenció del bullying a càrrec de Fil a l’Agulla

    afajujol posted: ” El dimecres 19 de febrer de 18 a 20h proposem un taller impartit per una sòcia de la cooperativa Fil a l’Agulla i adreçat a les famílies de l’escola i del barri i obert al professorat.Es tracta d’un taller de sensibilització sobre les dinàmiques de discr”

    Respon
  2. Retroenllaç: Resum del taller de prevenció de bullying | JUBLOC, el blog de l'AFA de l'Escola Josep Mª Jujol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.