L’AGG se suma a la mobilització del 29 de març sota el lema “Ni LEC, ni LOMCE, ni retallades”

ASSEMBLEA GROGA DE GRÀCIA

mani

Per veure el PDF complet cliqueu aquí: AGG manifest adhesió 29 de març

El pròxim 29 de març està convocada una manifestació a les 17h a pl Universitat per tal de demostrar la disconformitat de la comunitat educativa envers les polítiques educatives que s’estan duent a terme per part del govern de l’Estat (LOMCE) però també per part del govern de la Generalitat de Catalunya (LEC i retallades). Aquesta manifestació conclou la setmana de lluita per l’educació pública (24-29 de març).

Des de l’AGG (Assemblea Groga de Gràcia) denunciem que la LOMCE canvia aspectes de l’educació que per a nosaltres són irrenunciables com ara el sistema d’immersió lingüística, l’avaluació continuada de l’alumnat, l’educació inclusiva y la participació i representació dels claustres i consells escolars en la presa de decisions dels centres educatius.

A més a més, a Catalunya l’aplicació de la LEC  està introduint a escoles i instituts, un model…

View original post 384 more words

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.