Gràcies, escola Josep Maria Jujol

Com ja us vam comentar, el Jujol participa amb l’associació “Amics de la Gent Gran”. El dia de Sant Jordi els alumnes de 5è van visitar una residència. Un dels voluntaris que va acompanyar els alumnes, va quedar tan impressionat amb l’escola i els alumnes, que ho ha volgut explicar publicant una carta al diari. Val la pena llegir la carta.

Des que vaig arribar de Castella, allà per l’any… i vaig veure la festa de Sant Jordi, em vaig dir: aquest, aquest és el meu país. El de la rosa, l’amor, la tolerància –encara que porti espines– i el llibre, la llibertat total.

[…]

Però aquest Sant Jordi ha estat molt especial. La gran entitat Amics de la Gent Gran –gran en el cor i l’entusiasme– em va convidar a participar en un acte amb un grup d’alumnes de cinquè de l’escola Josep Maria Jujol de la Riera de Sant Miquel, a la vila de Gràcia…

Aquí teniu l’enllaç a l’article complet

Aquí teniu l’enllaç al post del web de l’escola sobre la trobada que es va fer el març.

2 pensaments sobre “Gràcies, escola Josep Maria Jujol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.