Primera sessió de l’Escola de Pares: El respecte i la confiança permet equivocar-nos!

Aquest curs ens estrenem un pèl tard, però ben fort! El Departament de Benestar Social i Família, a través d’Eduvic, ens ha escollit com a seu dels tallers del cicle “Créixer en Família”. Aquest cicle, com ja hem publicat anteriorment consta de 6 sessions, les dates són:

Dilluns 29 d’abril, a les 16:45h

Dilluns 6 de maig, a les 16:45h

Dilluns 27 de maig, a les 16:45h

Dimecres 29 de maig, a les 16:45h

Dilluns 3 de juny, a les 16:45h

Dimecres 5 de juny, a les 16:45h

Aquest proper dilluns, dia 29 d’abril, ens estrenem amb la primera sessió dedicada a l’autoestima i la seguretat que de vegades no acabem de tenir els pares. Tota la informació la teniu al cartell de sota, només heu de clicar-hi a sobre per veure’l ampliat:

Sessió #1

Fins que no comenci el taller, us fem arribar un cas pràctic per tal que hi aneu pensant:

 icona_cas_practic_1Cas pràctic

“Quan parlo amb els pares i mares de l’escola, tothom sembla molt segur de com enfoca l’educació dels seus fills i filles… Som nosaltres els únics que ens plantegem dubtes?”

Tothom vol ser un bon pare o una bona mare per als seus fills. No obstant això, tot i que esdevenir pares és una experiència gratificant i positiva, també pot ser una font de preocupació i de desconcert davant la gran responsabilitat que suposa educar els fills i crear les condicions necessàries perquè aquests puguin desenvolupar-se plenament. Aquest fet és universal en totes les famílies, encara que no ho expressin.

Sentir-se bé i segurs fent de pares i mares és cabdal, com també ho és reconèixer els dubtes i, fins i tot, els errors com quelcom normal i necessari per valorar les decisions i accions que realitzem envers l’educació dels fills i filles. Com més cuidem la nostra autoestima com a pares i mares, més augmentarà la capacitat d’afrontar i superar les dificultats del dia a dia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.