Divendres dia 23. Gràcia lluita per l’educació pública de qualitat

Divendres tots a la plaça de la Vila

23 novembre – 17 hores -Plaça de la Vila de Gràcia

El proper divendres dia 23 mares, pares, veïns, docents, estudiants universitaris i alumnes de les escoles bressol i dels centres de primària i secundària públics del districte farem una concentració lúdica i reivindicativa a la plaça de la Vila de Gràcia, davant la seu del districte. Allà defensarem l’educació pública de qualitat i farem visible el nostre malestar davant les polítiques de retallades i d’austeritat que amenacen la qualitat dels centres públics i provoquen tant de patiment a les famílies i al professorat. Sota el lema “Gràcia lluita per l’educació pública de qualitat”,  denunciarem el malbaratement dels centres públics i les condicions laborals dels docents, la privatització del sector, l’amenaça contra la laïcitat a les escoles i la paral.lització de la construcció de centres que porten anys sense fer-se. Amb aquesta mobilització -convocada per l’Assemblea Groga i la Coordinadora d’AMPAs de Gràcia, amb el suport de l’Assemblea de la Vila de Gràcia-, ens resistim a que les polítiques socials quedin relegades a un segon pla de cara a les eleccions d’aquest proper diumenge, 25-N.

Què farem el divendres 23

  • L’escola Patronat Domènech farà una instal.lació amb cartolines retallades amb forma de samarretes que quedaran estesa en cordes i que inclouran lemes reivindicatius. Cada nen de l’escola n’haurà fet una en horari lectiu.
  • L’escola El Turó del Cargol animarà la tarda amb la seva batucada i l’escola Sagrada Família vindrà amb banda de músics (timbals, grallers…)
  • L’escola Pau Casals entapissarà el rellotge de la plaça amb post-its amb missatges i portarà els seus gegants.
  • Farem projeccions reivindicatives sobre les parets.
  • Organitzarem jocs per la canalla.
  • Llegirem els microrelats.
  • Una cara coneguda del barri llegirà un manifest.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.