Mercadillo, taps i samarretes grogues

Ja s’acosta el dia del Petit Mercat.  Recordeu, aquest dissabte 10 de novembre  de 11 a 15 hores, al  pati de l’escola

Entrada lliure – Tothom benvingut

Ja tenim un munt de taules reservades, o sigui que hi haurà un munt de gangues per comprar. Veniu a comprar, a remenar i a esmorzar! També hem preparat unes manualitats perquè els més petits s’entretinguin i s’enduguin un record del Petit Mercat.

 • BAR: bona pastisseria que vendran els nens i nenes de 6è, per recaptar fons pel seu viatge de fi de curs.
 • TALLERS molt divertits
 • Racó de Petits artesans tots els nens i nenes que ho vulguin, poden fer les seves artesanies i vendre-les en un espai especial per ells gratuït
 • També podeu aprofitar per portar els taps que heu estat guardant tot l’estiu.
 • I podreu aprofitar per comprar la samarreta groga anti-retallades.

Torna el Petit Mercat

Recordeu, si voleu posar una taula, SI VOLS VENDRE allò que ja no necessites: roba, joguines, objectes de puericultura escriu a: petitmercatjujol@hotmail.com i reserva una taula a 5 euros + pastís casolà.

Els diners resultants del mercat són pel fons de l’ampa.

3 pensaments sobre “Mercadillo, taps i samarretes grogues

 1. Eva

  Quan es tornarà a fer el petit mercat del Jujol? estem a Maig del 2013 i normalment es fa 2 cops a l’any, no?

  Respon
  1. Tona

   Hola Eva.La veritat és que fent valoració dels anteriors mercats ,i de diversos factors del propi mercat o de altres factors externs,,com poden ser :que la primavera /estiu és una epoca carregada de esdeveniments extres ,com festes,extraescolars,finals de curs,comunions,caps de setmana super atractius per marxar,platja…O també la poca ajuda a nivell de voluntaris que tenim a nivell mercadillo.Vem valorar que amb una vegada que per ara fessim el petit mercat ,ja n’hi havia prou.I per la manera com funciona un i altre.Per aquests i d’altres factors ,l’octubre és un molt bon mercat,amb més acceptació i participació.Creiem principalment que un dels factors importants és el fet de que ja s’acaben les vacances i la gent té més ganes de caseta,Barcelona i cosetes al barri.Realment l’anterior mercat d’octubre va anar molt bé ,Ens agradaria moltissim proximament que el mercat es consolidés ,principalment per què nosaltres sempre hi hem cregut.I considerem que en aquests temps que corren són recursos molt positius i de gran ajuda a la supervivència en quan a l’econòmia familiar,I que reporta molt bons objectius,ens encantaria poguer fer els dos mercats,.Però per qüestions personals i perque com ja he dit porta molta feina i falten mans …si a la nova crida per consolidar la comissió de noves idees ,que farem de nou a la propera reunió de l’ampa ,veiem que som una mica més de gent per portar-la .Estarem encantadissimes de fer els dos mercats ,coincidin amb el canvi d’armari de cada época.Gràcies per l’interés Eva ,espero que ens entenguis i si ens vols ajudar a tirar al projecte endevant o saps d’algú que l’hi pugui interessar.Ja ho sabeu :necessitem gent a la comisió de Noves Idees / Petit mercat !

   Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.