Dimarts 22 de maig: vaga de l’ensenyament!

Com sabeu, les escolesels instituts i els centres educatius públics en conjunt de Catalunya estan patint unes retallades de recursos importants. A banda d’això, les direccions i els equips de mestres es lamenten de la incertesa de les mesures que s’aplicaran als centres i en aquests moments no poden fer una bona planificació per al proper curs  (tindran més nens per aula?, es retallarà encara més el pressupost de funcionament?, es mantindrà el total de la plantilla de mestres?, es mantindran les tècniques d’educació infantil i vetlladores?, els nens i nenes faran una hora més al dia?, podran continuar fent desdoblaments? es cobriran les baixes de llarga durada?, quines subvencions es mantindran?,…).

Des dels sindicats d’ensenyament s’ha convocat una jornada de vaga per al proper dimarts 22 de maig. Aquesta convocatòria de vaga té el suport tant de la FAPAC (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya) com del MUCE (Marc Unitari de la Comunitat Educativa). És la primera vegada que tots els col.lectius implicats en l’educació donen suport a una vaga com a acte de protesta als múltiples atacs que estan patint els serveis educatius públics.

Des de l’AMPA fem una crida a pares i mares a donar suport a la vaga per mostrar el rebuig a les retallades.

Podeu anar a la manifestació convocada a les 12.30h. a la Plaça Universitat, portar una samarreta groga de denúncia i posar-vos-la com a símbol de denúncia, no portar els vostres fills/es a l’escola aquell dia, informar-vos de la situació per tots els mitjans que us sigui possible, parlar-ne amb els vostres companys de feina, familiars, fills,…

Entre tots, mica a mica podrem canviar aquesta tendència que amenaça l’educació dels nostres fills

Via http://www.ampaviolant.org/

Comunicacio FAPAC Crida VAGA MANIFESTACIO 22maig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.