Els nens de P5 representen l’obra de Sant Jordi

Quina emoció  teníem els pares de P5 el passat divendres 29 d’abril!

Els nostres nens i nenes anaven a fer la representació de l’obra més romàntica de la nostra història , “La Llegenda de Sant Jordi”. Com cada any els nens de P5 van representar l’obra de Sant Jordi per a la resta de nens del parvulari i amb els pares de P5 com a convidats especials!

Es podia veure a les cares de tots nosaltres l’expectació que creava. I sí , van sortir a escena els petits actors. Com si d’una escola de teatre es tractés, ens van transportar al món fantàstic de l’edat mitjana, on hi havia un rei, una reina i una princesa al seu castell. Mentrestant els narradors, van anar dinamitzant l’obra per que cada grup de nens i nenes sortís a fer el seu paper; hi eren els nens valents, el nens porucs, el grup d’ovelles i de gallines i el grup de nens amb sacs que portaven aliments al drac . Com no podia ser d’un altre manera, va arribar el moment que va sortir el temut drac i tots els grups van anar passant davant seu com a ofrena per que no es mengés a la princesa. Finalment vàrem veure al príncep amb el seu cavall, que feliçment va rescatar a la preciosa princesa, matant al malvat drac i d’aquella sang que va brollar del drac, va sortir la rosa més vermella que s’ha vist mai, la qual va ser el present del príncep a la seva estimada a princesa.

Els pares i fills vam gaudir d’una magnífica obra de teatre que de ben segur va costar molta energia poder dur-la a terme.

Gràcies a l’equip de professores de P5 i als seus alumes!

3 pensaments sobre “Els nens de P5 representen l’obra de Sant Jordi

 1. gemma

  la veritat és que es notava que s’ho havien “currat”!
  els decorats estaven molt bé, i els nens crec que s’ho van passar molt diver…
  apa! a passar bon divendres!!

  Respon
 2. Ivan

  Segur que ho devien fer molt rebé…quina llàstima no haver pogut assistir-hi.
  Un ex-profe dels P.5’s 😉

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.