Inscripció activitats extraescolars i servei d’acollida: curs 23-24

Benvolgudes famílies,

el dia 15 de juny a les 10:00 podreu realitzar la inscripció a les activitats extraescolars i al servei d’acollida. Si no disposeu d’ordinador podeu trucar a l’escola  i la Martha Pozuelo us atendrà̀ de 09:15h a 11h. El dia 30 de juny a les 23:59 es tancarà el procés d’inscripció.

Les noves famílies tindran un procés d’inscripció amb dates diferents: 30 de juny al 7 de juliol.

Seguint aquest link, trobareu tota la informació referent a les activitats extraescolars (descripció, lloc on es realitza l’activitat i horari) i al servei d’acollida.

Seguint aquest link podreu iniciar el procés d’inscripció, un cop sigui obert.

RECORDATORI:

  • El nombre mínim d’infants necessari per obrir l’activitat l’estableix la empresa que dur a terme l’activitat. En cas que un grup o activitat no es pugui realitzar per que no arribi al nombre mínim de inscrits/es, es comunicarà a les famílies afectades.
  • Les activitats en les quals s’hagin inscrit més infants que el nombre de places disponibles, realitzarem un sorteig per fer l’assignació.
  • Donat que les activitats engeguen al setembre, NO hi haurà un segon procés d’inscripció al setembre.
  • Aquest any, tenint en compte que NO disposem de marge de temps al setembre, NO s’admeten canvis de les activitats inscrites al juny. Per tant els canvis que vulgueu fer seran efectius pel mes d’octubre: al setembre s’hauran de realitzar les activitats inscrites en el procés d’inscripció de juny.

Comissió d’activitats extraescolars

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.