Recollida solidària de productes higiene menstrual

Com l’any passat, l’Escola Josep Maria Jujol participa a la campanya de Recollida de Productes d’Higiene Menstrual de Gràcia.

Setmanes abans al dia 28 de Maig, Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, l’entitat Rebost solidari de Gràcia (que forma part de Gràcia Participa) torna a engegar una campanya de lluita contra la pobresa menstrual i promou la recollida solidària de productes d’higiene menstrual per a les persones usuàries del Rebost.

Entre els dies 15 i 26 de maig l’escola Jujol serà un punt de recollida de compreses, tampons i copes menstruals. Des de l’AFA i la Comissió de Gènere us animem a contribuir solidàriament amb aquesta iniciativa portant a l’escola paquets tancats de compreses, tampons i/o copes menstruals i deixant-los en unes capses identificades per a la recollida que hi haurà al vestíbul de l’entrada de l’escola i que esperem omplir fins a dalt!

Us deixem algunes imatges de la campanya que il·lustren el concepte de pobresa menstrual i us recordem la importància de visibilitzar la regla com un fenomen fisiològic normal que concerneix una part inmensa de la població!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.