La Prevenció de les Relacions Abusives

Benvolgudes famílies del Jujol,

Les dades son clares i no menteixen, sabem que 1 de cada 5 menors viurà alguna mena de violència sexual i que el 85% de les persones agressores son membres de la família o de l’entorn de confiança de la víctima…

A l’Escola Jujol i a través de la Comissió de Gènere tenim la sort de comptar, el proper dimecres 3 de Maig amb la col·laboració de la Fundació Vicki Bernadet mitjançant una activitat que dur el nom de: “La Prevenció de les relacions abusives”. L’objectiu és oferir un espai de reflexió i aprenentatge de com prevenir-les. Les places son limitades i us podeu inscriure a través del correu electrònic: genere.afajujol@gmail.com

Us esperem!

Comissió de Gènere

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.