Arriba la Festa de la Pública: Concerts, jocs, xerrades, regals i molt més!

Benvolgudes famílies,

La aFFaC ens anuncia una sorpresa que fa mesos que preparen………

LA FESTA DE LA PÚBLICA

Reserveu-vos el pròxim dissabte, 11 de març, perquè a l’aFFaC n’estem muntant una de ben grossa i no volem que hi falteu: hi haurà concerts, tabalada, xerrades, jocs, gimcanes, tallers i un munt d’activitats per a tots els infants, joves i famílies. Podeu consultar el cartell per a més informació.

Serà al Parc de l’Estació del Nord, a Barcelona. I perquè volem ser-hi totes, des de l’aFFaC organitzem sortides amb autocar des de diferents punts del territori perquè pugueu venir a la festa i tornar a casa sense preocupar-vos de res!

Famílies, aquesta vegada recuperem els carrers per reivindicar l’educació pública sense estar-nos de res! Celebrem amb alegria i orgull cada passa feta i cada èxit compartit, sense oblidar-nos de tot el camí que ens queda fins assegurar-nos de no deixar a ningú enrere.

👀 Estigueu ben atentes, perquè aviat rebreu més notícies nostres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.