Activitats extraescolars en perill

Benvolgudes famílies,

Al mes de gener, les activitats extraescolars de capoeira, bàsquet i vòlei 3r-4t tenen pocs infants inscrits. Per tal de mantenir la viabilitat de les activitats, és possible que en alguna d’elles, calgui fer algun tipus de reestructuració de l’activitat o fins i tot, si el nombre d’infants cau per sota del mínim establert, haurem de cancel·lar-la.

Si hi ha famílies interessades en aquestes activitats, les animem a que facin el pas de cara a que els seus fills i filles participin d’elles abans què arribem a una situació insostenible que faci que s’hagin d’anul·lar.

Comissió d’activitats extraescolars.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.