Siguem cívics i respectuosos en el nostre entorn escolar

Benvolgudes famílies,

Els veïns de Pou de la Riera (el carreró que tenim davant la façana de l’escola) ens han comunicat que, des de l’inici del curs, torna a haver-hi brossa que deixen els nens i nenes que juguen a la plaça i tornen a tenir molèsties ja que hi ha infants els truquen al timbre o donen cops a la reixa metàl·lica. 
Us demanem que tingueu present aquest tema i tingueu un ull posat per a que no es repeteixin aquestes conductes i contribuïm entre totes i tots al civisme i el respecte. De ben segur que la majoria ja ho feu però us fem un recordatori per a tenir-ho present.


Gràcies per la vostra col·laboració.
 Cordialment,
 
AFA i Equip Directiu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.