Activitats extraescolars 2020-2021: Formalització de la inscripció

Benvolgudes famílies, 

Ja hem tancat la pre-inscripció de les activitats extraescolars per aquest curs.

L’inici de les activitats extraescolars serà la setmana del 5 d’octubre.

Finalment hem pogut obrir gairebé totes les activitats extraescolars ofertades, i només ha calgut fer sorteig en Arts Plàstiques de 2n. 

Hem pogut obrir totes les activitats extraescolars que perillaven, amb excepció de Street Dance, Vòlei 3r-4t i Anglès de 1r (no hi havia cap inscrit). Les famílies que vàreu seleccionar alguna de les activitats que no hem pogut obrir per no arribar al nombre mínim de interessats també rebreu un mail informant-vos d’aquest fet i oferint-vos diferents alternatives. 

La situació de l’activitat extraescolar d’Anglès és especial, ja que hi ha molt pocs inscrits, però l’empresa ha preferit tirar endavant l’activitat igualment. Des de la comissió, us animem a que us inscriviu en aquesta activitat – encara hi sou a temps!

Les famílies aviat rebreu un mail per a acabar de formalitzar la inscripció a les activitats extraescolars que heu seleccionat. Aquest mail portarà adjunt un document que haureu d’emplenar i enviar, com a tard aquest divendres 2 d’octubre, a la següent adreça de correu electrònic: afajujoladm@gmail.com. Tot i que rebreu un mail per cadascuna de les activitats en que us vau inscriure, només cal que ompliu el document una vegada. IMPORTANT: qualsevol incoherència entre la pre-inscripció online i les activitats marcades en aquest formulari podrà serà motiu de anul·lació de les activitats extraescolars.

Si no disposeu d’ordinador podeu trucar a l’escola, on la Martha Pozuelo us atendrà de 09:15 h a 11:00 h. 

Com hem dit anteriorment, les activitats extraescolars comencen la setmana del 5 d’octubre. Donada la situació excepcional que estem vivint, no podrem celebrar la reunió anual d’informació general que sempre fèiem. Aquest any us demanem que ens envieu un mail amb les vostres qüestions a l’adreça de correu extraescolars.jujol@gmail.com i a finals d’aquesta setmana publicarem una entrada al blog amb totes les respostes a les preguntes de caire general que ens hagueu formulat.

Gràcies i fins aviat!

Comissió d’activitats extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.