Activitats extraescolars 2020-2021

Benvolgudes famílies, finalment ja tenim preparada tota la informació sobre  les activitats extraescolars de Jujol del curs vinent.

Aquest curs hem tingut que reduir moltíssim les activitats extraescolars degut a la situació tan complexa que estem vivint. 

Hem parlat amb totes les empreses amb les que col·laborem i totes estan molt atentes als canvis normatius que van apareixent, per tant considerem que podem oferir un servei d’activitats extraescolars de qualitat i garantint totes les mesures d’higiene i seguretat que el moment exigeix. 

Aquest any l’ús de mascareta serà obligatori en totes les activitats extraescolars durant tot el mes d’octubre (menys en l’activitat extraescolar de piscina). A partir de novembre redefinirem el protocol en funció de com evolucioni la situació.

A més, en cas de que en un futur proper la situació ho permeti, considerarem la possibilitat d’oferir activitats extraescolars que ara no hem pogut obrir i que en cursos anteriors havíem tingut.

INSCRIPCIÓ ONLINE A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Aquest any la inscripció a les activitats extraescolars la farem online, via uns formularis que hem preparat per cadascuna de les activitats. Cada formulari conté una petita descripció de l’activitat i de la empresa que la porta a terme.

Les famílies us podreu inscriure a les activitats escollides. En cas de que a l’activitat s’hagin inscrit més nens/es que el nombre de places disponibles, realitzarem un sorteig per determinar quins nens/es participaran a l’activitat. 

Clicant sobre aquest link, tindreu accés al procés d’inscripció online (a partir del 19 de setembre). Si no disposeu d’ordinador podeu trucar a l’escola  i la Martha Pozuelo us atendrà̀ de 09:15h a 11h.

El dia 25 de setembre es tancarà la inscripció. 

El nombre mínim de nens/es necessari per obrir l’activitat l’estableix la empresa que dur a terme l’activitat. En cas de que un grup o activitat no es pugui realitzar per que no arribi al nombre mínim de inscrits/es, es comunicarà a les famílies afectades.

Les activitats que es realitzin mantindran la inscripció oberta al llarg del curs, sempre que sigui possible i hi hagi places vacants. Les noves altes/baixes les gestionarà la Martha Pozuelo. Podeu trucar-la a l’escola, us atendrà de 9:15h a 11:00h o via correu electrònic a l’adreça: afajujoladm@gmail.com

Les activitats en les quals s’hagin inscrit més nens/es que el nombre de places disponibles, realitzarem un sorteig per fer l’assignació.  El nombre de places disponibles es determinarà en funció del protocol de seguretat sanitària establert a data 25 de setembre.

Entre el dies 26- 27 de setembre comunicarem els resultats a les famílies  via correu electrònic (es farà servir l’adreça de mail emprada en el procés d’inscripció online). Qualsevol dubte, comentari que ens volgueu fer arribar referent al procés d’inscripció online, escriviu-nos a: inscripcionsextraescolars.jujol@gmail.com o extraescolars.jujol@gmail.com

Per acabar de formalitzar el procés d’inscripció, cal que us descarregueu l’imprès de formalització de les activitats extraescolars que rebreu en el mateix mail en que es comunicarà el resultat. Aquest document l’haureu d’omplir, indicant la forma de pagament, i enviar abans de l’1 d’octubre a l’adreça afajujoladm@gmail.com.

Informació sobre les diferents activitats respecte a les mesures de seguretat i higiene pel COVID-19:

Hem sol·licitat a les empreses que col·laboren amb nosaltres que ens facilitin un document on es descriu l’activitat que realitzen i les mesures de seguretat i higiene que han adoptat:

INFORMACIONS VÀRIES:

  • MOLT IMPORTANT: Els preus són mensuals. En situacions excepcionals en les quals un nen/a no pugui assistir a l’activitat extraescolar, la família podrà quedar exempta de l’import de la quota, sempre i quan la causa sigui de força major (acompanyada del corresponent justificant mèdic) i el període de baixa sigui igual o superior a les 4 setmanes. Només en aquests casos, la família podrà optar a recuperar l’import del/s mes/os complets de baixa, o bé sol·licitar el descompte equivalent quan el nen/a es reincorpori a l’activitat. NO hi hauran devolucions per casos de confinament pel COVID (a no ser que la llargada del confinament sigui de tot el mes).
  • Donada la situació actual, voldríem mantenir els grups de nens i nenes de les activitats extraescolars com a grups estables i per tant PREGUEM que no es vagi canviant d’activitat extraescolar mes a mes. Per tant, segons la situació en la qual ens trobem, a partir del novembre, podríem limitar la inscripció a noves activitats extraescolars.
  • En cas de baixa voluntària de les activitats, aquesta s’haurà de comunicar per escrit a la Secretaria de l’AFA, abans del dia 20 del mes anterior a la baixa per evitar l’emissió i el cobrament del rebut corresponent.
  • Algunes de les activitats podran tenir preus subvencionats pel Consorci d’Educació, Ajuntament de Barcelona. Aquestes ajudes per a l’organització d’activitats extraescolars no les sol·liciten les famílies directament, sinó l’AFA de l’escola. Fins a l’inici de les activitats, no es disposarà de la informació sobre les dates i les condicions per a sol·licitar-les.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.