Covid-19: Activitats extraescolars

Benvolgudes famílies,
Esperem que totes vosaltres i el vostre entorn estigueu tots bé. 
Com ja us vam avançar al blog: el pagament de les activitats extraescolars d’abril no s’ha efectuat. 
Ens posem en contacte amb tots vosaltres per anunciar que les activitats extraescolars d’aquest curs 2019-2020 les donem per finalitzades i, per tant no es passarà cap cobrament d’activitats extraescolars en el mes de maig.

Tot i que, tenim algunes activitats extraescolars: emocions, robòtica i anglès que han continuat oferint l’activitat extraescolar en el mes d’abril de forma no presencial i donat que s’han adaptat al model virtual, volen continuar oferint l’activitat. Per aquesta raó, deixem que vosaltres de forma individual, establiu un acord directament amb les empreses que ofereixen l’activitat per tal de dur-la a terme aquests mesos que resten per finalitzar el curs. 
Per aquest motiu, aquelles famílies que realitzàveu les activitats d’anglès, robòtica i emocions, rebreu un mail de les empreses informant-vos del nou servei, del preu i de la forma de pagament. Aquest pagament l’haureu de fer vosaltres mateixos a les respectives empreses, l’AFA no farà de gestora d’aquest nou servei no presencial.

Esperem que aviat puguem tornar a una certa normalitat,

Us avancem que ja estem treballant en la proposta de les activitats extraescolars del curs escolar vinent. Tan bon punt la tinguem enllestida, la penjarem en el blog i la comunicarem, via delegats, a totes les famílies de l’escola.


Una abraçada ben forta,

Comissió d’activitats extraescolars

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.