Manifest – Davant la sentència del procés, una crida a la llibertat com a espai de consens

Benvolgudes famílies!

En la darrera Assemblea general de l’AFA Jujol es va aprovar per majoria dels assistents l’adhesió al següent manifest que es va fer públic el passat 14 d’octubre arran de la sentència del procés.

Des la Junta considerem que democràcia i participació són valors que cal defensar en el camí cap a una educació – i una societat – més justa i volem agrair a tots els assistents la seva participació i que s’expressessin a través del seu vot.

Clicant aquí us podreu descarregar el manifest complert.

Salutacions,

Junta de l’AFA de l’escola Josep Maria Jujol

6 pensaments sobre “Manifest – Davant la sentència del procés, una crida a la llibertat com a espai de consens

 1. Angel

  És inconcebible que això es pugui aprovar en junta on no apareix a l’ordre del dia. On els socis de l’AFA no estem assabentats de l’interés que té aquesta adhesió per algú, Em faig creus de com pot ser que l’AFA de l’escola pública no defensi un espai apolític on tots ens puguem sentir representats. La propera reunió ordinària de l’AFA pot aprovar qualsevol altra bogeria que algún dels participants a la reunió porti a la reunió. Estic molt trist com a pare, com a soci de l’AFA i com a persona que defensa constantment els serveis públics. Molta tristor….

  Respon
  1. Aleix

   Doncs jo estic encantat amb la signatura del manifest. Si l’ordre del dia no contemplava aquest tema és perquè la sentencia i el manifest es van coneixer amb posteritat a la seva publicació. Com saps, sembla que critcar surt de franc, ara implicar-se en els temes de l’AFA i assistir a les seves assamblees sembla que ja suposa un esforç, i tu no sembles disposat a fer-lo. Sàpigues que l’adhesió es va aprovar amb alguna abstenció i la resta de vots a favor, cap en contra, si et pica poder el proper cop hi vas i participes de l’assamblea i et preocupes un poc més del temes relacionats amb l’escola.

   Respon
   1. Angel

    Benvolgut company com a membre de l’AFA. Desconeixia que només els assistents a la reunió poden donar el seu parer. Tanmateix em sembla que la teva resposta no mereix entrar en cap discussió. La meva aportació és respetuosa amb l’AFA i no tinc cap mena d’intenció de discutir amb cap pare o mare de companys dels meus fills. Respecto la teva opinió i em sembla meravellós que no vegis cap mena de situació anormal en el que l’AFA va aprovar. El meu comentari anava dirigit a l’AFA sense cap voluntat de discutir amb tu o cap altre. Obviament el comentari que aquí he deixat ho faré en persona amb la persona de l’AFA que hi hagi a l’escola els propers dies, però entenc que el bloc també és un canal de comunicació entre pares/mares i AFA. Rep una salutació cordial

   2. Helena Ventura

    Només faltaria que no assistir a les assemblees no donés dret a criticar-ne els manifests signats. No estar d’acord amb el resultat de la votació (d’altra banda totalment previsible) no vol dir no preocupar-se per l’escola i l’alumnat. Precisament com que el tema em preocupa, estic totalment d’acord amb l’Angel. I per cert, personalment no em sento afectada, perjudicada, al·ludida…per l’esmentada sentència, la qual afecta a unes persones que, si no estic equivocada, no són mestres, tutors, col·laboradors…de l’escola Josep Mª Jujol.

 2. David

  Pensem que els nostres fills no són subjectes polítics, però sembla que volem incloure ls en aquesta sac. Siusplau deixe ho uns i altres la nostra escola catalana i laïca com un centre on no es prengui partit. El manifest parla de no judicialitzar la política, doncs el meu àcrata clama sobre no polititzar les escoles.

  Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.