Concert solidari


Benvingudes families,Us fem arribar aquesta informació per a qui li pugui interessar:

Us fem arribar aquesta informació per a qui li pugui interessar:

Ens plau informar-vos que el pròxim 18 de novembre la Sra. Montserrat Martí Caballé oferirà un concert solidari amb el Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus per a la creació del nou Centre de Neonatologia Avançada. El concert tindrà lloc a l’Auditori AXA de Barcelona, a les 12.00 hores, i agraïm molt a la Sra. Martí que ho faci de forma totalment altruista.

Les entrades estan disponibles a Atrápalo https://vhc.cat/EntradaSolidaria o el mateix dia a taquilla. Tant mateix, per a tothom que vulgui col·laborar amb el projecte però no pugui assistir al concert, ho podrà fer mitjançant la Fila 0 a https://vhc.cat/ConcertSolidari .

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.