El club de robòtica i programació del Jujol

Aquest any els professors d’IGNITE Serious Play (Maria, Marta i Alberto) han monitoritzat la nova activitat tecnològica a Escola Jujol, amb les diferents franges d’edat a Primària, desenvolupant les competències digitals STEAM (Science, Technology, Engineering, Arts and Maths), en format extraescolar.

Estem molt contents dels resultats obtinguts, realment són uns alumnes ben treballats pedagògicament.

El desenvolupament de les competències STEAM s’ha basat en un aprenentatge basat per projectes, on els alumnes han d’utilitzar les diverses tecnologies com a vehicle d’expressió per presentar prototips i serveis innovadors.

Cal remarcar els projectes amb màquines motoritzades amb els petits de 1er-2on de Primària (Parc d’Atraccions i Zoo de Robots), així com la gamificació StarQuest amb la franja dels grans, on els alumnes s’han comunicat en llengua anglesa amb uns ‘aliens’ d’un altre planeta (alumnes d’altres centres en àmbit internacional), desenvolupant les competències de mecanitzat i pensament computacional (programació).

I aquí teniu un video resum de les diferents activitats que han realizat durante el curs

Us esperem el proper curs, en horari de dimecres o bé dijous de 16:30 a 18:15!
Equip @igniteseriousplay

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.