Comunicat AFA Escola Jujol

Benvolgudes famílies, 

Tot i que el passat divendres des de la Junta de l’AFA vam decidir que l’associació, donat que representava la pluralitat d’un àmbit molt sensible com és el de les famílies que conviuen a través de l’escola, no podia organitzar les activitats i les accions que havien de vetllar per garantir l’obertura del centre durant el cap de setmana, els membres que integrem la Junta volem agrair profundament el paper exercit per les famílies que heu defensat la nostra escola durant aquests tres dies tan intensos.

 

De la mateixa manera, hem de donar les gràcies a la comunitat educativa de l’escola Patronat Domènech, a La Torna, a l‘Agrupament Escolta Ramon Llull,a l’Esplai Espurna i a La Barraqueta per sumar-se a vosaltres amb el seu suport. I a tots els veïns i votants. Moltes gràcies a totes. 

 

D’altra banda, hem de lamentar des de la tristesa més absoluta totes les imatges de violència que ens va brindar el dia d’ahir i que no poden ser justificades des de cap posicionament ni polític ni ideològic. 

Moltes gràcies a totes i tots.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.