NOVETAT: extraescolar d’arts plàstiques pel curs vinent

Us presentem el Planeta Bea. L’any vinent estrenem col·laboració amb el Planeta per oferir una nova extraescolar d’arts plàstiques.

Planeta Bea és un taller d’art contemporani, un espai de desenvolupament personal per als nens a través de l’art i la pintura. Un espai on el nen utilitza la pintura per expressar-se, on aprèn art de manera divertida. Ho posem tot a disposició del petit artista: suport, pintures, pinzells, … no cal portar res més que imaginació i ganes de divertir-se pintant.

planeta1

Partim de l’estudi d’obres i mestres de la pintura moderna i contemporània per treballar les tècniques plàstiques més comuns: dibuix, pintura, collage. Preparem tallers per a conèixer els estils artístics propis del modernisme i l’art contemporani: impressionisme, cubisme, avantguarda, abstracte, performances, il•lustracions, art urbà, còmic …

planeta2

Utilitzem una metodologia basada en l’assaig-error, on treballem aspectes com l’espai, l’equilibri, el color, la llum, la textura, el moviment, la dinàmica, la proporció, la composició i l’expressió. Però també donem un pes molt important a l’educació visual, la capacitat d’experimentació, la gestió i la superació de problemes.

planeta3

Personalitzem el nivell de l’ensenyament a cada nen, avançant en coneixements de manera coordinada amb el desenvolupament propi del nen i també del grup. El objectiu és que l’alumne pugui aprendre art divertint-se i en un entorn acompanyat i segur

planeta4

Però com que una imatge val més que mil paraules:

planeta5 planeta6

Més info al butlletí d’extraescolars.

http://planetabea.com/

i

https://www.facebook.com/planetabea

10563103_335091126649209_5437922798495629428_n

 

2 pensaments sobre “NOVETAT: extraescolar d’arts plàstiques pel curs vinent

  1. Georgina

    Fantàstic! Però em podeu confirmar si està previst que es faci dilluns o dimarts (per a 3r i 4t)? El butlletí diu dilluns i el full d’inscripció diu dimarts. Gràcies.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.