Ja han arribat les famílies dels estudiants a acollir a barcelona.

 El nou programa Erasmus + s’emmarca en l’estratègia Europa 2020, en l’estratègia Educació i Formació 2020 i en l’estratègia Rethinking Education i engloba totes les iniciatives d’educació, formació, joventut i esport.

Captura de pantalla 2016-04-26 a las 07.54.29.png

Aquest nou programa es centra en l’aprenentatge formal i informal més enllà de les fronteres de la UE, amb una clara vocació d’internacionalització obrint-se a tercers països amb l’objectiu de millorar les capacitats educatives i formatives.

Els centres escolars espanyols poden participar juntament amb altres centres escolars europeus en projectes d’Associacions estratègiques (KA2) en el marc del Programa Erasmus +.
Una associació estratègica en l’àmbit de l’Educació Escolar només entre centres escolars és una xarxa de cooperació per a la innovació, l’aprenentatge entre iguals, el desenvolupament d’iniciatives conjuntes i el intercanvi d’experiències a escala europea.
Un dels centres actua de coordinador i la resta de socis. De manera general, les Associacions estratègiques donen suport a una àmplia i flexible gamma de activitats per tal d’aplicar pràctiques innovadores, promoure el desenvolupament i la modernització de les organitzacions i donar suport al desenvolupament de les polítiques a nivell europeu, nacional i regional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.