Dissabte 8 d’Abril. Diada Internacional del Poble Gitano

unnamed

El Projecte “Refent Sintonies” impulsat des del Districte de Gràcia pretén oferir formació a joves gitanos de Gràcia per iniciar-los en la docència musical. Des del setembre de 2015 i fins el mateix mes de març han estat rebent classes a les aules de Taller de Músics i a finals del mes passat van realitzar una primera prova pilot a l’Escola Patufet, amb un resultat molt satisfactori per part de totes les parts implicades.

En concret, el dia 8 d’abril, per celebrar el Dia Internacional del Poble Gitano, es pretén oferir una petita mostra a la Plaça de la Vila a través d’un taller d’iniciació a la rumba catalana. Es tracta d’una activitat lúdica i pràctica, on els nens i nenes però també el públic en general podran gaudir i sobretot participar de fragments musicals, i aprendre en forma de tastet alguns dels elements bàsics de la rumba: palmes, ball, tècnica del ventilador…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.