Conclusions Jornada “L’avaluació externa millora l’educació?”

Us convidem a llegir els documents resultants de la jornada II Jornada per a l’Educació Pública a Gràcia amb el títol “L’avaluació externa millora l’educació?” que va tenir lloc el passat 27 de febrer a la Violeta i a la que van participar més de 50 persones interessades en el tema. Us facilitem l’enllaç al bloc de l’AGG on trobareu un resum de les ponències amb les idees fonamentals (inclosa la intervenció en video del professor Juan Andrés Ligero), els resultats de l’enquesta sobre la percepció de les proves (a partir de més de 300 respostes), un mapa conceptual sobre el model d’avaluació i un petit vídeo amb imatges de la Jornada.

Va ser molt satisfactori reunir a tantes persones amb aportacions que ens enriqueixen i ens donen més força per seguir consolidant una xarxa potent i activa davant els reptes que tenim en defensa de l’educació pública i en la construcció d’un millor barri per a tothom.

Tota la informació a: https://assembleagrogadegracia.wordpress.com/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.