Dimecres reunió informativa ESCOLA DE BÀSQUET

DIMECRES 16 DE MARÇ A LES 17:30

Com ja sabeu, a causa del gran nombre d’inscrits en l’activitat de l’escola de bàsquet d’aquest curs, la qualitat de la mateixa no està sent l’esperada per tots nosaltres amb el descontent per part vostra que ja coneixem. Davant aquesta situació l’Ampa ha parlat amb Pedagogium per canviar les condicions actuals, on els nens/es s’amunteguen en un espai molt limitat, amb força dificultats per poder practicar el basquet.

La proposta de Pedagogium és avançar l’activitat de 16:30 a 17:30, de manera que es pot disposar de tota la pista del poliesportiu per als nens/es del Jujol, i així també es podran formar grups per edats. De la mateixa manera s’ha parlat amb Pedagogium de la necessitat de tenir els monitors d’acord amb el nombre d’inscrits.

Per això us convoquem a una reunió el proper dimecres dia 16, a les 17:30 al vestíbul de l’escola, per conèixer les vostres opinions sobre aquesta proposta de canvi d’horari, que començaria després de Setmana Santa

La Comissió d’activitats extraescolars Ampa Jujol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.