URGENT!!!ompliu L’ENQUESTA DE SATISFACCIÓ P-5,3r i 6è

El cole ha elaborat una enquesta de satisfacció per mesurar el grau de prioritat en la resolució d’alguns aspectes i conèixer l’apreciació general de les famílies pel que fa al funcionaments del cole …SI NO HI HA RESPOSTA POC PODRAN FER….així que si us plau omplir L’ENQUESTA DE SATISFACCIÓ (SOLAMENT PELS de P-5,3r i 6è) que heu rebut per mail (i que el link del qual us facilitem Fes-ho aquí > https://docs.google.com/…/1O83rlTgoXY44ExZDs8R-Vd…/viewform…) , només us portarà 4 minuts i l’aportació és mooooolt important. (ÉS ANÒNIMA)….

EL DILLUNS TANCA EL PERÍODE PER ENVIAR-LA De 175 famílies entre P-5,3r i 6è, han contestat 56 famílies. El % és baix (32%) per treure conclusions i seria interessant que més papis i mamis la contestessin.
Vinga!!!!

2 pensaments sobre “URGENT!!!ompliu L’ENQUESTA DE SATISFACCIÓ P-5,3r i 6è

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.