Subvencions per a extraescolars esportives, curs 2015-16

Fins el 28 de setembre teniu l’oportunitat de poder sol·licitar les subvencions a infants a partir dels 6 anys (nascuts al 2009) per la pràctica esportiva fora de l’horari escolar que atorga l’institut Barcelona Esports i que resideixin amb la seva unitat familiar a la ciutat de barcelona. La renda per membre de la unitat familiar ha de ser igual o inferior a 12.000€/any.

L’horari d’atenció només per aquest cas serà de 16:45h a 17:45h ( el dijous 17 no serà possible ja que cel·lebrem la reunió de les activitats i el 24 perquè el centre romandrà tancat per la festivitat de la mercè).

Persona al càrrec: Judith Acón

On: despatx de l’ampa

Moltes gràcies!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.