PISCINA P4

A principis d’aquest curs el Consell Escolar, a instàncies del Claustre, va decidir que la piscina de P4 i P5 es traslladés a la franja horària d’extraescolars de la tarda, ja que al migdia aquesta activitat generava moltes distorsions a l’escola i una activitat extraescolar no pot afectar les activitats curriculars normals.

Why-Saltwater
Al mes de maig, al Centre Esportiu Municipal Perill, després de moltes negociacions, només havíem aconseguit 25 places a la tarda i havíem decidit oferir-les totes a P5 de forma que es pogués donar continuïtat a la piscina que s’ofereix a la escola a 1er.

No obstant això, l’AMPA en conjunt ha continuat treballant en el tema durant els mesos de juny i juliol i després de reunions amb l’ajuntament i molta pressió, hem aconseguit 25 places més per poder oferir-les a P4.
Per tant, per al curs 2015-16, l’AMPA també ofertarà 25 places per a P4 els dimarts a l’horari de 16:15 a 18 hores. L’activitat comptarà amb monitors que recolliran els nens per les classes, els portaran al Centre Esportiu Municipal Perill, els ajudaran a canviar-se i després de la piscina es podrà recollir els nens a les 17:45 a Perill o a la Jujol a les 18. El preu de l’activitat serà de 37 euros.
En cas que hi hagi més demanda que oferta, seguirem el següent procés:

 1. Preinscripcions a piscina de P4 del 14 al 17 de setembre. S’ha d’entregar aquest full d’inscripció a la Martha o la Judith.
 2. El 17 de setembre es publicarà la llista de preinscrits.
 3. El dia 18 de setembre es podran fer reclamacions si hi ha algun error a la llista.
 4. En cas d’haver-hi més sol·licituds de les 25 places disponibles es realitzarà un sorteig públic mitjançant una aplicació web el dia 21 de juny al despatx de l’AMPA a les 16 hores. Els resultats es publicaran als mitjans habituals: facebook, blog de l’AMPA i porta de l’escola.

En cas d’haver-hi menys nens inscrits que les 25 places de que disposem, les places sobrants s’oferiran als nens de P5 que estiguin en llista d’espera en ordre estricte.

Podeu descarregar la butlleta d’inscripció: PISCINA P4

Comissió extraescolars

2 pensaments sobre “PISCINA P4

 1. ampajujol Autor de l'entrada

  Moltes gràcies a la Comissió, per la feinada. Al final han aconseguit la piscina a l’Ubae, al barri. Però per si de cas han mirat altres piscines, que s’han anat descartant per preu, distància, complicació…
  Moltes gràcies!

  Respon
 2. Retroenllaç: RECORDATORI: últim dia de preinscripció a piscina de P4 | JUBLOG, el bloc de l'AMPA de l'Escola Josep Mª Jujol

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.