Juguem a la plaça

Des del Districte de Gràcia estem impulsant una acció de dinamització a la Plaça del Sol que pretén aconseguir un ús més cívic de l’espai públic i promoure l’activitat lúdica de les famílies amb nens i nenes (sobretot del cicle de Primària). Per això, des de finals del mes d’abril i fins acabar el mes de juliol, cada tarda hi haurà, des de les cinc de la tarda i fins quarts de vuit del vespre un quiosc de jocs.

En aquest quiosc hi ha jocs psicomotrius (cordes, xanques, malabars), tradicionals (xapers, patacons o futbol de botons), d’arreu del món (carrom i molkky) o actuals (baldufes i io-ios de darrera generació). A més, hi haurà sempre dos monitors que promouran jocs en família i cooperatius entre tots els infants, pares i mares que hi vulguin participar.

Districte de Gràcia

Triptic plaça del sol_Página_1 Triptic plaça del sol_Página_2

Un pensament sobre “Juguem a la plaça

  1. Isabel Llasat

    A mi em sembla una idea poc pensada. Gasten diners en deixar la plaça com estava, treure els bancs a la gent i pintar quatre jocs al terra. Hi passo cada tarda i els dos monitors palplantats en mig de la plaça DEL SOL fan patir. Mentrestant, el parc infantil de Diamant tancat i el miniparc de Revolució tan ínfim com sempre. I a la plaça de les Dones fiquen un muntatge perillós per als petits i absurdament petit per als mitjans.

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.