“Escoltem el pati” a btv

12-02-2015 11-12-24

http://www.btv.cat/btvnoticies/2015/02/11/escola-josep-maria-jujol-projecte-escoltem-pati/

L’Escola Josep Maria de Jujol, a la Vila de Gràcia, fa temps que va detectar que el centre tenia un problema amb l’acústica del pati. Vista aquesta inquietud, un grup de pares i mares van decidir l’any passat engegar un projecte que anés més enllà d’una solució tècnica i hi involucrés a tota la comunitat educativa.

La iniciativa es diu Escoltem el pati i consta de tres fases: la primera és conèixer la realitat del pati, la segona és dissenyar el nou pati i la tercera que és construir-lo amb material reciclat preferentment. Ara, han acabat la primera d’aquestes fases amb una exposició de tota la feina que s’ha fet. S’ha analitzat els decibels que hi ha a l’hora del pati, que superen els 80, també s’han buscat materials aïllants del so i s’han mirat els pros i els contres i s’ha fet una tasca més de memòria preguntant com eren els patis abans. A finals de curs l’Escola Josep Maria Jujol tindrà un pati nou fet entre tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.