Dimecres 18: Contacontes en anglès

Us convidem! You’re invited! El Proper dimecres 18 de febrer a les 16:45 la comissió de biblioteca obre per segona vegada la biblioteca de l’escola per una sessió de “CONTACONTES” en anglès per alumnes de 1er  i 2on .

L’activitat la realitzarà la Marga, mare de la Noa de 1er A, que és una professional d’explicar històries. Es dedica a inventar i a construir espais escènics lúdico-sensorials. El seu treball es concentra a estimular els sentits dels nens, per tal de fer aflorar memòries i imaginaris. La Marga és pedagoga i inventora del Gran Llibre Secret de les Adreces. Un llibre amb totes les adreces dels personatges dels contes tradicionals.  Segur que molts ja n’heu sentit parlar 😉 !!!

Escritorio9

L’aforament és limitat, es farà sorteig entre els alumnes interessats. Per a participar cal dipositar la papereta dins l’urna que hi haurà a secretaria. Data límit 13 de febrer (es penjarà la llista de tots els participants del sorteig al taulell d’anuncis). El dia 17 de febrer, també al taulell d’anuncis, es penjaran els resultats definitius del sorteig.

Els nens hauran d’anar acompanyats d’un adult.

http://vimeo.com/112400478

Podeu descarregar la butlleta

Comissió biblioteca

En un temps en què manen mòbils i tauletes, engrescar els nens a agafar un llibre no és feina fàcil. Com es pot aconseguir?

http://www.ara.cat/suplements/criatures/Contacontes-del-segle-XXI_0_1286871304.html

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.