Taller familiar: Arquitectes per un dia

Dins del projecte #escoltemelpati i de la mà d’ El Globus Vermell, us presentem la primera activitat familiar de l’any.cartell arquitectes per un dia

Aquesta vegada els hem demanat que elaborin un taller que tingui a veure amb el projecte Escoltem el pati, que aquest any es desenvolupa des de l’AMPA i que l’escola ha incorporat com a monogràfic del curs 2014-15. Ens proposen doncs que, de forma dinàmica i participativa, es treballin els principals temes arquitectònics que tenen a veure amb el pati de l’escola (la dimensió i les proporcions de l’espai, els usos que s’hi donen, la seva distribució en l’espai i les possibilitats d’adaptabilitat d’aquest, els recorreguts més habituals, els materials, els colors, la llum i l’acústica que el conformen i caracteritzen, etc.) amb l’objectiu de detectar-ne les problemàtiques però també de fer aflorar les possibilitats de millora. Els nens jugaran a fer d’exploradors arquitectònics, descobriran la història de la seva escola i, amb ull crític i constructiu, l’analitzaran per veure què hi ha, què hi sobra, què hi falta i què desitjarien trobar-hi.

Voleu ser arquitectes per un dia?

Començarem amb un plànol del pati, un per cada nen i acabarem amb una paret plena d’idees sobre els usos, la geometria,les dimensions, la llum, l’acústica i el color al pati del Jujol.

globus2

Dissabte 13 de desembre

Tots els cursos

Horari: d’11:00 a 14:00

Preu: 2€ per nen

Places il.limitades

Enllaç a la butlleta d’informació i inscripció que rebreu via “mochileo”.

El Globus Vermell és un col·lectiu d’arquitectes que, com ells mateixos expliquen,

té per objectiu formar una ciutadania crítica i exigent envers l’entorn construït fomentant el coneixement de la ciutat i l’arquitectura mitjançant l’elaboració i el disseny de tota mena d’activitats que desperten la imaginació, la reflexió i el debat.

Mireu quines coses més xules que fan:

globus globus1

Un pensament sobre “Taller familiar: Arquitectes per un dia

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.