Enquesta extraescolars 2014

RECORDEU, demà és el darrer dia per contestar l’enquesta d’extraescolars! https://es.surveymonkey.com/s/628RGPK

JUBLOC, el blog de l'AFA de l'Escola Josep Mª Jujol

Benvolgudes famílies,
 
Des de la comissió d’extraescolars ens esforcem perquè les vostres filles i fills gaudeixin d’unes activitats que s’ajustin a les necessitats de tothom. Per això necessitem les vostres opinions i propostes per anar millorant l’oferta curs rere curs. Us volem demanar la vostra col·laboració mitjançant una enquesta anònima que anirem repetint cada dos anys, confiats que els vostres comentaris ens orientaran en la gestió de les activitats.
 
L’enquesta la podeu realitzar, fins el dia 5 de març, a través del següent enllaç (https://es.surveymonkey.com/s/628RGPK) i us agrairíem que ens féssiu arribar una enquesta per cada fill/a. Si ho preferiu, també hi ha l’opció de fer-nos arribar el formulari que els vostres fills/es rebran a classe i retornar-lo als mestres abans de la data límit (per tal d’evitar duplicitats, empreu només un dels dos mètodes).
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració,
Comissió…

View original post 1 more word

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.