Preinscripció escolar 2014-2015: Criteris de prioritat, àrea d’influència i recomanacions

Mapa de l’àrea d’influència de l’Escola Josep Maria JujolMapa_influencia_Jujol

Amb l’objectiu de facilitar al màxim el procés de presinscricpció escolar per al pròxim curs (2014-2015) des de l’AMPA de l’Escola Jujol hem reunit alguns documents amb informació i consells.  A més,  també oferirem una xerrada informativa els dies de les Portes Obertes de l’Escola (18 i 19 de febrer).

Documentació relacionada amb  el procés de preinscripció:

 Full amb consells a tenir en compte a l’hora de fer la preinscripció i llistat d’escoles de l’àrea d’influència de l’Escola Jujol (incloses les dates de Portes Oberes).

Criteris de prioritat i barem. (Tot i que correspon al curs 2011-2012,  aquest és el darrer document elaborat pel Departament  d’Ensenyament i els criteris no han canviat des de llavors).

Mapa de la situació de les escoles al Districte de Gràcia.

Mapa de l’àrea d’influència de l’Escola Jujol. (Tingueu en compte que no és la mateixa que l’àrea d’influència que té cada família respecte al seu domicili).

Consulta dels centres de proximitat a un domicili En aquest enllaç podreu saber quines escoles entren dins de l’àrea d’influència del vostre domicili, aquelles per les quals teniu els 30 punts de proximitat.

Més info:

GENCAT. Departament d’Ensenyament. Informació general preinscripció: http://goo.gl/k6WDah

Consorci d’Educació de Barcelona:  http://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/informacio_general_matriculacio/jornades_de_portes_obertes_als_centres_preinscripcio_curs_2014_2015

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.