Matemàtiques en anglès. JUMP Math

Com els pares de 5è ja sabeu, aquest any els alumnes de 5è fan una part de les classes de matemàtiques en anglès i amb una metodologia nova: JUMP Math.

És una oportunitat  pels nens i per l’escola  per ampliar el projecte d’anglès del Jujol. El fet que el suport material sigui molt visual i que s’utilitzen patrons molt sistemàtics i repetitus de frases i estructures, faciliten entendre les explicacions dels conceptes treballats i incorporar fàcilment l’anglès.

El Jujol participa com a escola pilot a Barcelona en  l’experiència d’implementar la metodologia JUMPMath creada pel professor canadenc John Mighton. Aquest any es treballarà el bloc de Mesures i el sub bloc de Fraccions. El professorat implicat participa en el grup de treball JUMPMath organitzat pel Consorci d’Educació de Barcelona

Aquí teniu un video introductori (en anglès, subtitulat en català):

El link al video: http://vimeo.com/62039792

JumpMath proporciona material i mètodes que minimitzen les diferències existents a l’aula. Permeten al professor conèixer què sap cada un dels alumnes, i reduir els conceptes a elements molt bàsics, que donen una gran confiança als alumnes, i alhora els engresquen a voler saber-ne més. Tots els nens poden aprendre a pensar matemàticament.

Més info a http://jumpmath.org/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.