Un punt de llibre és el millor complement per Sant Jordi!

Els nens de 6è no només estem acabant el curs, sinó l’Educació Primària! D’aquí dos mesos deixarem enrere una etapa importantíssima de les nostres vides i, per tal de recordar-ho sempre, marxem de colònies al Delta de l’Ebre. Com que no està a l’abast de tothom pagar unes colònies, estem fent diverses iniciatives per tal de recaptar diners i que ens surtin millor de preu. La propera, apart dels berenars del divendres, és…

SANT JORDI

Dilluns 23 d’abril ens podreu trobar a la parada de la llibreria PEQUOD LLIBRES (http://www.pequodllibres.com/) a Travessera de Gràcia, tot just al davant de l’Abaceria Central, on estarem venent aquests punts de llibre i uns braçalets i clauers de molts colors (que, no és per res, però ens han quedat molt xulos).

Els punts de llibre els trobareu a 2 i 1 Eur i els braçalets i clauers a 3 Eur. Alhora la Consu i el Pere de la Pequod Llibres estaran encantats d’assessorar-vos per tal que el vostre company/marit/fill/pare/nét/cunyat o la vostra companya/dona/filla/mare/néta/cunyada estiguin ben contents amb la vostra tria.

Veniu-nos a veure! Ens trobareu a la parada de Pequod Llibres, a la Travessera de Gràcia, al davant del mercat de l’Abaceria Central, dilluns 23 d’abril a partir de  les 16:45 fins esgotar existènciesque esperem que sigui ràpid perquè tindrem deures!

Els alumnes de 6è de l’Escola Josep Mª Jujol

Un pensament sobre “Un punt de llibre és el millor complement per Sant Jordi!

  1. ampajujol Autor de l'entrada

    Aquest divendres ens avancem a Sant Jordi i podreu adquirir els nostres articles a les 16:30h a la porta de l’escola, al costat d’on estem venent els berenars.

    Animeu-vos perquè de bon segur que volaran!

    Respon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.