Definitiu – Calendari de preinscripció i zones d’influència pel curs 2012-2013

Hola famílies!

Ja tenim més cosetes definitives! La primera que compartim amb vosaltres és el calendari de preinscripció definitiu pel curs 2012-2013:

Calendari de preinscripció curs 2012-2013

El que no consta en aquest calendari són els dies d’atenció de la Subcomissió de Garanties d’Admissió que habitualment són els tres dies següents a la publicació de les llistes d’admesos. Us en mantindrem informats.

I a continuació compartim amb vosaltres dos enllaços que poden ser del vostre interès:

1. Consulta dels centres de proximitat a un domicili

2. Mapes de les àrees d’influència dels centres educatius – ATENCIÓ! Només per P3-6è. ATENCIÓ! En aquest enllaç se us mostren les àrees d’influència dels centres, no vostres! És a dir, si viviu dintre de l’àrea d’influència del Jujol a la part de la Vila de Gràcia us sortirà la vostra àrea d’influència correcta. Si viviu a la part de l’Eixample o de Sarrià-Sant Gervasi no serà així. En aquests casos haureu de veure l’àrea d’influència del curs passat (sense l’ampliació) i fer l’ampliació vosaltres mateixos segons la zona on viviu. Com a ajuda us deixem aquest mapa de les noves zones de Barcelona. En cas de tenir qualsevol dubte, deixeu un comentari al post i us contestarem de seguida.

Aquesta és la info que dóna el Consorci sobre les àrees d’influència de secundària:

El districte municipal on està ubicat l’edifici principal de l’institut, secció d’educació secundària o centre de secundària, a més de les àrees d’influència dels centres de primària que tinguin adscrits; i, quan s’escaigui, també l’àrea d’influència del propi centre establerta a l’educació primària.

Continuarem mantenint-vos informats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.