Manifest per l’educació dels infants de 0 a 3 anys de l’Associació de Mestres Rosa Sensat

Conscients de la situació de retallades d’un 11% als ajuntaments, i amoïnats per la repercussió que aquest fet està tenint en la construcció i el manteniment d’escoles bressol, el grup d’educació infantil de l’Associació de Mestres Rosa Sensat es va trobar amb els regidors d’educació d’alguns ajuntaments i representants de CCOO, Fete-Ugt i Ustec,  per unir idees i forces.
El resultat és un document que recull i recorda l’essència de la Llei/2004 de creació de llars d’infants de qualitat.
Amb aquest document que ha d’arribar als diferents Ajuntaments d’arreu de Catalunya, als grups parlamentaris, als sindicats, a les universitats, a les diferents entitats educatives i no educatives, a les famílies  i a tota la ciutadania en general, volem defensar els drets dels infants a una educació de qualitat que ha d’estar garantida pel govern. Retallant els recursos als diferents ajuntaments es posa en risc  aquesta qualitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.