Cicle de debats “Què vol dir ser mestre, avui?” i Mestres a TV3

Un diàleg entre la periodista i directora de TV3, Mònica Terribas, i el reconegut mestre i escriptor Jaume Cela obrirà avui dimecres 1 de febrer el cicle itinerant de debats arreu del país Què vol dir ser mestre avui? El compromís ètic del professorat, a debat, organitzat conjuntament per la Fundació Jaume Bofill i la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya, amb la col·laboració de TV3. Cela i Terribas dialogaran al voltant de la funció social dels professionals de l’educació just l’endemà que TV3 hagi iniciat l’emissió d’una sèrie de deu capítols, Mestres, que reflexiona sobre el mateix tema i que s’emetrà els dimarts, a les 22.30 h, a partir del 31 de gener.

L’acte tindrà lloc de les 18 a les 20 h, a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), al Carrer Montalegre, 5, de Barcelona. També es podrà seguir i participar-hi en directe per Internet a través del blogwww.sermestreavui.cat, que difondrà informació sobre el cicle de debats a través de les xarxes socials.

Abans del diàleg, la directora de la sèrie MestresFúlvia Nicolás, el director de la Fundació Jaume Bofill, Ismael Palacín, i el president de la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica, Raül Manzano, presentaran la sèrie i el cicle de debats, respectivament.

Fullet Cicle Debats Mestres

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.