EUROPA – Kid’s corner

Els nens ara poden passar-s’ho bé tot aprenent coses sobre la UE.

La Comissió estrena una pàgina web especial per a nens I joves: ‘Kids’ Corner’.

Avui en dia sentim a parlar molt sobre Europa als mitjans, però no sempre és fàcil comprendre per què i com es prenen certes decisions a Europa. Que influeixen en la nostra vida diària, però, és clar. Coneixement I aprenentatge sobre la UE no és només quelcom per als adults, sinó que també és important que la gent jove aprengui coses sobre la UE ben aviat per tal de comprendre què és i com funciona.

És per això que la Comissió ha estrenat una pàgina web per a nens sobre la UE: Kids’ Corner. Nens d’arreu d’Europa I de més enllà ara tenen accés en línia a jocs, endevinalles I informació sobre la UE i els diferents països que hi pertanyen. Amb aquesta nova pàgina web la UE, per primer cop, ofereix els nens informació sobre la UE i els seus propis drets, especialment orientat a ells en un estil que comprenen.

Kids’ Corner està format de tres elements.

  • Primerament està la secció de ‘games and quizzes’ (jocs i endevinalles) on nens d’entre 6 i 16 anys poden jugar a jocs divertits i educatius creats per la Comissió i altres institucions.
  • Segonament, una secció titolada ‘The EU: what’s it all about?’ (La UE: de què va?) que mostra un mapa d’Europa clicable i fets divertits sobre la UE i tots els països de la UE.
  • Tercerament, una secció anomenada ‘Check out your rights’ (Comprova els teus drets) amb jocs, videos i informació sobre els drets del nen per a dos grups d’edat

A totes aquestes pàgines web els nens poden jugar en la seva pròpia llengua i, de fet, en qualsevol de les 22 llengües de la UE.

Kids’ Corner també connecten i integren la pàgina web existent, ‘Teachers’ Corner’ (Racó dels mestres) que conté material que els mestres poden utilitzar per tal d’explicar com és que exiteix la UE i com funciona. Conté una selecció del millor material didàctic per a alumnes tant de primària com de secundària, reunit amb l’ajut d’experts en educació d’arreu dels Estats Membres.
Per més informació
Enllaços:
http://europa.eu/kids-corner/

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.