Famílies afectades per l’endarreriment en l’obertura de la nova llar d’infants

Les famílies afectades per l’endarreriment en l’obertura de les EBM Jaén i Caspolino (la del carrer Neptú!) s’estan movent per trobar una solució. Els nens que van aconseguir plaça, finalment no tenen ni plaça ni escola. Al bloc http://senseescolabressol.blogspot.com/ podeu trobar-hi la informació més actualizada.

Aquestes famílies, davant la possibilitat que l’any vinent no s’acabin a temps les obres de les escoles o que el curs vinent passin a ser de gestió privada, fan una crida a les famílies i entitats del barri a lluitar en defensa de la construcció de les escoles i el manteniment de l’escola pública i convoquen tothom qui vulgui sumar-s’hi a una concentració el dia 3 de febrer a la Pl. de la Vila de Gràcia.

Seguirem informant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.